Bestemmingen

Win leuke prijzen met deze adventskalenders

December is alweer aangebroken en dat betekent dat het aftellen voor Kerst en voor het nieuwe jaar al is begonnen! Het is buiten koud en het wordt al snel donker. Er zijn (bijna) geen events en daarom vind ik zo leuk om elke dag aan een adventskadender mee te doen. Thuis hebben we onze adventskalender met veel activeteiten voor de kinderen (van koekjes baken tot een kerstfilm met popcorn). Maar er zijn heel leuke adventskalender online en je kunt niet alleen leuke prizen winnen maar ook reisinspiratie voor activiteiten opdoen. Ik heb hier een listje met mijn favorite adventskalenders. Dus doe me een win leuke prijzen met deze adventskalenders!

Adventskalender van My Switzerland

De adventskalender van my switzerland heeft echt de leukste prijzen van allemaal. De prijs is meestal een heel gaaf activiteit, plus een overnachting en een swiss coupon pass. En als je niet wint, krijgt je wel veel reisinspiratie voor activiteiten in Zwitserland: overnachten in een iglo, snowshoe hike, Bobsla trip, huskies bezoeken in de Jura, skydiving wind tunnel…

Adventskalender van Zillertal

Ook de Adventskalender van Zillertal is erg leuk. Elke dag zijn verschillende prijzen te winnen: een wellnesspaket, een Zillertal Activcard für 6 Tage, Zillertaler Wein, een Zillertaler Superskipass en nog veel meer.

Adventskalender van de Heuvelrug

Bij de Adventskalender van de Heuvelrug kunt je cadeautjes voor Heuvelrugfans of activiteteiten op de Heuvelrug winnen.

Adventskalender van Groningen

Met de adventskalender van Visit Groningen maakt je bijvoorbeeld kans op unieke cadeaus van de Groningen Store, mooie prijzen van lokale ondernemers en tickets voor de leukste uitjes. Wie weet win je wel een van de hoofdprijzen: een meezingcafé op locatie, een luxe diner voor twee of een overnachting met ontbijt.

Adventskalender van Laag Holland

Met de adventskalender van Laag Holland maakt je kans op bijzondere uitjes, streekproducten en heerlijke verrassingen uit de regio Laag Holland. ⁣.

Adventskalender van Hartz

Elka dag is er een geluid te raden op de pagina van Harz: Magische Gebirgswelt. Wer dann am 25. Dezember 2022 die meisten richtigen Antworten hat, hat die beste Chance om uitjes, tickets en aantrekkelijke prijzen zu gewinnen.

Adventsprijzen van Legoland Billund

Zijn jullie kids van van Legoland? Dan is deze prijs voor jullie. Elke zondag in de facebook pagina van Legoland Billund maak je kans om 4 jaarkaarten te winnen.

Adventskalender van Legoland Deutschland

Ook bij de facebook pagina van Legoland Deutschland maak je kans elke advent om jaarkaarten voor Legoland te winnen. Maar ze hebben ook elke dag andere prizen in zijn facebook pagina te winen.

Adventskalender van Familotel

Familotel is een groep van 60 hotels in 7 landen die gespecialiseerd zijn in vakanties voor families. In de adventskalender van Familotel kunt je prijzen voor de hele familie winnen.

Adventsprijzen van Pilatus

Elke zondag kunt je in de facebook pagina van Pilatus een belevenis winnen zoals een Pilatus Fondue-Gondel.

Adventskalender van Dethleffs

De Adventskalender van Dethleffs heeft mooie prizen voor de caravan of camper.

Adventskalender van Visit Estonia

In de adventskalender van visit Estonia kunt je een reis naar Estonia.

Adventskalender van Hall Wattens

In de adventskalender van Hall Wattens is er een letter. Als alle letters op een rij staan, vormen ze een oplossing. Als je aan het einde van de adventstijd de volledige oplossing via deinschrijfformulier stuurt, maak je kans op een geweldige skivakantie in hartje Tirol.

Adventskalender van Baden-Württemberg

In deze adventskalender is er elke dag een prijs van een stadt in Baden-Wurttemberg te winnen.

Aan welke adventskalender doe jij elke dag mee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *