Bestemmingen,  Duitsland,  Europa,  Nederland

Roompot buitenkansje: een weenkendje weg voor 79€ bij Roompot!

(Updated November 2020) Deze week zijn er buitenkansjes bij Roompot: je boekt al vanaf € 79,- een vakantiehuis . De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting, gratis omboekgarantie en gratis sport en animatie.

Roompot buitenkansje voor vakantiehuisjes

Er doen 22 vakantieparken aan deze actie mee. Je kan kiezen tussen naar Limburg, Drenthe, de Waddeneilanden, Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland of ook Duitsland. Deze prijs is tot met 29 november te boeken via de buitenkansje voor vakantiehuis. De prijs van 79€ is inclusief reserveringskosten en toeristenbelasting voor een weekend of midweek (140€ voor een week). Dus als je een vakantiehuisje voor 8 boekt, betaalt je maar 3€ p.p.p.n.!

 

Roompot buitenkansje voor kampeerplaats

In de lente is er ook voor de kampeerders een mooie actie: 3 nachten voor 25€ en een week voor 40€ in een van de 12 parken. Kies maar uit Limburg, Drenthe, Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland of Zuid-Holland.

Als je een voorkeur voor het ligging wilt aangeven, moet je wel extra voor betalen.

Wees er snel bij, want deze actie is maar te boeken t/m 29 november 2019.

 

Disclaimer: als je via deze links boekt, krijg ik een paar centjes commisie. Dit kost je echter niets en je helpt mij de kosten van mijn blog terug te verdinnen 🙂 

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *