Vier de lente: een weenkendje weg voor 25€ (kampeerplaats) of 75€ (vakantiehuis) bij Roompot!

(Updated Maart 2019) Wie krijgt de lentekriebels? Ik in ieder geval wel. De winter was lang en nu is er weer tijd om het roer om te gooien en weer naar buiten te gaan. Nog een paar weekjes en dan gaan wij onze caravan ophalen. Tot die tijd ben ik al lekker bezig geweest om wat vakanties te boeken. Deze week zijn er buitenkansjes bij Roompot: je boekt al vanaf € 75,- een vakantiehuis en vanaf slechts € 25,- een kampeerplaats. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting, gratis omboekgarantie en gratis sport en animatie.

 

Roompot buitenkansje voor vakantiehuisjes

Er doen 11 vakantieparken aan deze actie mee. Je kan kiezen tussen naar Limburg, Drenthe, Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland of ook Duitsland. Deze prijs is tot met 31 Maart te boeken via de buitenkansje voor vakantiehuis. De prijs van 75€ is inclusief reserveringskosten en toeristenbelasting voor een weekend of midweek (145€ voor een week). Dus als je een vakantiehuisje voor 8 boekt, betaalt je maar 3€ p.p.p.n.!

Roompot buitenkansje voor kampeerplaats

Ook voor de kampeerders is er een mooie actie: 3 nachten voor 25€ en een week voor 40€ in een van de 12 parken. Kies maar uit Limburg, Drenthe, Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland of Zuid-Holland. Je kunt deze aanbieding via de buitenkansje voor kampeerplaats boeken.

Als je een voorkeur voor het ligging wilt aangeven, moet je wel extra voor betalen.

Wees er snel bij, want deze actie is maar te boeken t/m 31 maart 2019.

 

Disclaimer: als je via deze links boekt, krijg ik een paar centjes commisie. Dit kost je echter niets en je helpt mij de kosten van mijn blog terug te verdinnen 🙂 

 

 

r

2 thoughts on “Vier de lente: een weenkendje weg voor 25€ (kampeerplaats) of 75€ (vakantiehuis) bij Roompot!

    1. Leuk! wij hebben ook geboekt. Een weekendje Drenthe om naar Tenaxx te gaan. Waar gaan jullie heen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *