Bestemmingen,  Europa

Goedkope vliegtickets voor de herfstvakantie

De zomer vakantie is bijna in elke provintie vorbij, dus weer tijd om aan de volgende vakantie te denken 🙂 Wij hebben heel goedkope vliegtickets voor de herfstvakantie gezocht. Waar zou je naar toe willen? Europa oder America? Je kunt in de foto klicken om direct naar de zoekmachine te gaan.

Goedkope vliegtickets voor de herfstvakantie naar Europa

Bologna

Bologna ligt aan de voet van de Apennijnen en tussen de rivieren de Reno en de Savena. Het is een universiteitsstad. De universiteit van Bologna is tevens de oudste universiteit van Europa.  Daarnaast staat de stad bekend om zijn grote, grotendeels bewaard gebleven historisch centrum.

Arriva la sera e mi innamoro…. mia dolce Bologna sei uno splendore! <3

Gepostet von Bologna am Mittwoch, 5. Juli 2017

Je kunt naar deze prachtige stad voor maar 47€ vliegen. Zaterdag heen, zondag terug. Kijk het hier.

Londen

Wie is er nog niet in Londen geweest? Voor 55€ is er geen rede om deze prachtige stadt niet te bezoeken. Met kinderen is er heel veel te doen zoals de London Eye en sea life aquarium. 

London Eye and Sea Life Aquarium

Hier kunt je een retourtje Londen voor 55€ boeken.

 

Nice

Heb je nog een beetje zin in strand? Dan is Nice perfect voor je! Voor 87€ vliegt je tijdens de herfstvakantie naar Nice.

 

Goedkope vliegtickets voor de herfstvakantie naar America

Zin in een grotere adventuur? Noord-America is prachtig in oktober. Als je ook geluk hebt, kunt je ook van de Indian Summer nog genieten. Maar in ieder geval van de kleurrijke herfst landschapen.

Boston

De eerste keer dat ik in Boston was, heb ik Hardward gemist. Heel jammer! Maar op een tweede en derde bezoek heb ik wel tijd voor gemaakt. Ik liep ook de 4km “freedom trail”. Deze route neem je langs de belangrijkste bezienswaardigheden.  Voor Amerikaanse begrippen is Boston een zeer oude stad. Er zijn nog veel gebouwen en plaatsen uit de tijd van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Tijdens de hersfvakantie vliegt je naar Boston voor 295€ .

New York

New York is bekend als de stad die nooit slaapt. Times Square, Het Vrijheidsbeeld, Empire State Building, Central Park, 5th Avenue… Er zijn zo veel bezienswaardigheden dat ik kan het hier niet alles noemen. Je vliegt in de herfstvakantie naar New York voor 343€.

Goedkope vliegtickets voor de herfstvakantie - New York
Goedkope vliegtickets voor de herfstvakantie – New York

Heb je al je voor de herfstvakantie geboekt? Waar zo je graag heen vliegen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *